Interjú Greg Nicotero-val

2015. december 01. - RangerTexasWalker

Ez az interjú ma jelent meg az indexen a The Walking Dead vezető maszkmesterével. Többnyire a saját nagyszerűségéről beszél, de van egy kérdésre adott válasza, ami erősen spoileresre sikeredett, ha úgy vesszük.

greg-nicotero-walking-dead.jpg

Tovább

Elejétől a végéig (Start to Finish) - The Walking Dead 6. évad 8. rész

Félév záró epizód

Elérkezett az idei év legfájóbb pontja. A könnyes búcsú szeretett sorozatunktól... egy időre. Februárig kell kibírni. Elrepül majd az idő, hipp-hopp. A 7. rész legvégén történtek biztosították a félév záró epizódjának alap hangulatát és akció dús búcsút ígért számunkra. Lássuk hogyan sikerült ezt kivitelezni. (Aki még nem látta ne olvasson tovább a spoilerek miatt.) A poszt végén pedig elérhető egy videó arról, hogy mi vár ránk februárban.

Folytatódjék hát a show! Induljon a fal!

608_00.jpg

Tovább

Kapd el! (Heads up!) - The Walking Dead 6. évad 7. rész

Fel a fejjel! Ha már pontosan akarjuk fordítani az epizód címét. És tényleg. Fel a fejjel, bár ebben az epizódban valami véget ért. De fel a fejjel, mert ha valami véget ér, mindig valami új lép a helyébe... és ma rögtön két dolog ér véget. Először is végre elmúlt az a csúnya, rossz, nyomasztó érzés a sok ezer rajongó szívéből! Minden kérdés megválaszolva. Extrém spoiler veszély a továbbiakban annak, aki nem látta az epizódot.

607_00.jpg

Tovább

The Walking Dead-et a karácsonyfa alá!

Kevesen tudják, (mert miért is tudnák) hogy fa dekorációs tárgyak készítésével foglalkozom, ha éppen nem a blogot szerkesztem. Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve készítettem egy képet Rick Grimes-ról, amit december 1-én kisorsolunk az arra jelentkezők között. A játékról egyel korábbi posztban olvashattok.Ma sikerült beszerezni a széria további képeit is, így már akár egész kis gyűjtemény alakítható ki belőle. Ebből is sorozat lett. :)

Neked melyik a kedvenced? A Tovább után eldöntheted.

christmas.png

Tovább

7. epizód trailer + promo

A hetedik rész traileréből kiderül, hogy a következő epizód ismét Alexandriában játszódik. A középpontba most egy lyuk a falon kerül, amin préselődik át a vér. Tehát aki az 5. epizód végén (velem ellentétben) azt gondolta, hogy valami repedésféle fog galibát okozni, az jól gondolta. Videók a tovább után.

Tovább

Az örök felelős (Always Accountable) - The Walking Dead 6. évad 6. rész

Szinte már biztosra veszem, hogy a legtöbb ember ezt a részt is úgy fejezte be, hogy ő többet nem nézi a sorozatot, mert... Pedig volt benne Daryl, nem is keveset... Viszont akció meg sehol, vagy ahogy a stroboszkóp mellett felnövők mondják, "még a Barátok közt-ben is több akció van". Nem tudom, azt nem nézem.

Tovább

Jön Villain Negan a sorozatba - SPOILER VESZÉLY!!

Jeffrey Dean Morgan kapta a lehetőséget

Hivatalosan is bejelentették a The Walking Dead képregényben már feltűnt főellenség, Negan érkezését a sorozatba. (Mivel hivatalos, ezért ez még nem spoiler.)

negan4yo8u.png

A képregény rajongók régóta várják a karaktert és rá is fér a sorozatra, hogy egy kicsit felboruljanak az erőviszonyok.

Tovább

Most (Now) - The Walking Dead 6. évad 5. rész

Dolor hic tibi proderit olim - Egy nap ez a fájdalom a hasznodra válik

A jól felpörgetett első 3 részt követően a 4. epizód lassú lefolyású, Morgan világnézetének megváltozására visszatekintő epizódját követően marad a nyugodtabb vizeken a The Walking Dead hajója. A fanyalgók teljes mellszélességgel állhatnak ki és kiálthatják: unalmas volt. Pedig nem. Volt bőven izgalom.

Deanna rezignált arccal, megtörten mászik fel az egyik őrposztra a kerítésnél, hogy onnan vegye szemügyre Alexandria feldúlt utcáit. Általánosan megállapítható, hogy a lassabb ütemű epizódok az elsőként feltűnő szereplő karakter fejlődését mutatják be. Így volt ez most is, Deanna fontos változásokon megy keresztül.

605_00.jpg

Tovább