Ranger Texas Walker

Interjú Greg Nicotero-val

2015. december 01. - RangerTexasWalker

Ez az interjú ma jelent meg az indexen a The Walking Dead vezető maszkmesterével. Többnyire a saját nagyszerűségéről beszél, de van egy kérdésre adott válasza, ami erősen spoileresre sikeredett, ha úgy vesszük.

greg-nicotero-walking-dead.jpg

Az alábbi kérdésről és válaszról van szó:

"Meddig tarthat még a Walking Dead-sorozat?


Ameddig csak Rick és Daryl a csapatban marad — még jó darabig. Ebben az évadban elég sokat dolgoztunk rajta, hogy friss és releváns maradjon a sorozat. Egyértelműen a mostani, hatodik a kedvenc évadom az összes közül. Egy epizód leforgatására elméletileg nyolc napunk van, de szerintem nincs olyan epizód, ahol ezt betartottuk volna, mindig egy napot még ráhúztunk. A forgatókönyv ugyancsak ambiciózus, és nem tudjuk anélkül elmesélni ezt a történetet, hogy ne adnánk bele mindent. Ez elég sokat elmond a műsorról."

A pirossal kiemelt mondat a lényeg. Ha úgy vesszük ez azt jelenti, hogy a készítők ehhez a két karakterhez nem nyúlnak hozzá, hiszen ők az abszolút közönség kedvencek. Bármelyiküket megölik, a sorozatnak vége. Ami pedig azt is jelentheti, hogy Negan belépőjének áldozata nem Daryl lesz... ha lesz egyáltalán áldozat, mint a képregényben. A legvalószínűbbek erre a  szerepre a már kipróbált Glenn, aki a képregényben is Negan által végzi, illetve Abraham, akinek a halál hírét most, a 8. epizódban Rosita kezdte el pedzegetni. Épp "karakterfejlődik" és szerelmesedik, szóval lehet olyan magasságba emelni, hogy fájhasson az elvesztése. Meglátjuk. Ez csak elmélet.

 

Ja és itt van a teljes interjú!

A bejegyzés trackback címe:

https://walker.blog.hu/api/trackback/id/tr438131630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása